Siirry pääsisältöön

Uuden vuoden tervehdys Virkkareilta

Virkkarit eli virkistystoimikunta on palannut joululomilta levänneinä ideoimaan tämän vuoden tapahtumia. Joulutauon aikana toiveiden tynnyri on tyhjennetty, toiveenne on luettu. Niiden pohjalta olemme jo pyytäneet tarjouksia sekä kevät- että ruskaretkeen. Olitte esittäneet hyviä toiveita ammattiosaston toimintaan ja niitä tietenkin toteutetaan, valitettavasti kaikkea ei kuitenkaan ehdi ja pysty. 
Olemme suunnitelleet kevätretkeä 17 -19.5.2019 ja Ruskaretkeä 13 -15.9.2019. Hallituksen kokouksen jälkeen kevään retken kohteeksi varmistui Luulaja ja perinteinen ruskaretki tehdään tänäkin vuonna Leville. Matkojen hinnoista ja yksityiskohdista tiedotetaan teitä heti kaikilla kanavilla, kunhan saadaan loput yksityiskohdat hiottua. Olkaahan kuulolla!
Virkkarit ideoivat toimintaa ensi kesäksi, ajattelimme käydä rakastumassa kesäteatterissa Möljällä. Tästäkin tulee ihan piakkoin lisätietoa. Starin elokuvalippuja sekä uintilippuja tulee myyntiin keväällä, samoissa paikoissa teatterilippujen kanssa. Nämä virkistysliput ovat yksi suosituimmista ammattiosaston tarjoamista eduista.
Loppiaisen kunniaksi rupesimme ideoimaan jo ensi syksyn pikkujouluja, jottemme vaan myöhästy. Mielellämme kuulemme ideoitanne ja ajatuksianne tapahtumiin ja vapaa-ajan etuihin liittyen. Laittakaa viestejä täältä nettisivujen kautta.
Toivotamme riemukasta ja tapahtumarikasta reissuvuotta!
Tuula, Oivi ja Anna-Kaisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pääluottamusmiesehdokkaat esittäytyvät

Tehy PPSHP pääluottamusmiesvaalit käydään NYT! Kyseessä on vuoden 2021 loppuun asti kestävä tehtävä. Tässä seuraa ehdokkaiden omat esittelyt:

Nykyisyydestä kohti tulevaisuutta

Työsopimuksella myymme työnantajalle aikaamme ja osaamistamme vastiketta vastaan. Venymisestä ja joustamisesta ei siinä kaupassa ole sovittu. Kevään ja alkukesän aikana käytiin työehtosopimusneuvotteluita ja niitä joiltain osin vauhditettiin ylityö - ja vuoronvaihtokielloin. Mm. valmiuslain säädösten voimassa olon vuoksi tätä käytettiin marginaalisesti ja hetkellisesti. Joustaminen keskeytettiin pieneksi ajaksi mutta ongelmat alkoivat kasautua ilman isompia viiveitä. Tästä on helppo muodostaa se johtopäätös, että palveluntuotanto terveydenhuollossa pysyy pystyssä pitkälti pienipalkkaisten työntekijöiden joustamisen ja työajoista tinkimisen avulla.  Tehy PPSHP on vuosien aikana ollut edistämässä paikallista sopimista liittyen joustamiseen. Meillä on käytössä lisätyö ja tuottavan toiminnan malli, sisäisen keikkailunmalli, hälytysraha malli ja varallaolo malli , jotka kaikki poikkeavat kokonaan tai merkittävästi siitä, mihin työehtosopimus antaa mahdollisuuden.   Työntekijällä on mahdolli

Ajatuksia keväästä ja syksystä 2020 paikallisesti

Korona-kevät 2020, sellaisena se muistetaan. Kaikkea valtakunnan uutisointia hallitsivat uutiset koronatilanteesta. Television ajankohtais- ja keskusteluohjelmat täyttyivät asiantuntijoiden arvioista epidemiatilanteeseen liittyen. Heti alussa pohdiskeltiin, laskettiin ja alettiin valmistautua siihen miten terveydenhuoltomme kestää ennen kokemattoman tilanteen. Julkisuudessa näytettiin kuvaa ja kuvia suojavaatetuksessa kulkevista terveydenhuollon työntekijöistä meiltä ja muualta. Kiitosta sekä kannustusta tuli kansalaisilta, julkisuuden henkilöiltä ja osallistuipa valtiovaltakin asiaan valaisemalla Finlandia-talon!  E n kykene ottamaan kantaa, kuinka montaa ihmistä nuo eleet lämmittivät ,mutta meille tulleissa yhteydenotoissa olisi kyllä toivottu konkreettisempaakin. Tehy PPSHP ehdotti työnantajalle erityistä koronalisää. Neuvottelut eivät edenneet. Suojavälineiden riittävyys puhutti ja niitä Suomi hankki muun muassa Virossa toimivilta monialayrittäjiltä hiukan huonommalla menestyksellä