Siirry pääsisältöön

Uuden vuoden tervehdys Virkkareilta

Virkkarit eli virkistystoimikunta on palannut joululomilta levänneinä ideoimaan tämän vuoden tapahtumia. Joulutauon aikana toiveiden tynnyri on tyhjennetty, toiveenne on luettu. Niiden pohjalta olemme jo pyytäneet tarjouksia sekä kevät- että ruskaretkeen. Olitte esittäneet hyviä toiveita ammattiosaston toimintaan ja niitä tietenkin toteutetaan, valitettavasti kaikkea ei kuitenkaan ehdi ja pysty. 
Olemme suunnitelleet kevätretkeä 17 -19.5.2019 ja Ruskaretkeä 13 -15.9.2019. Hallituksen kokouksen jälkeen kevään retken kohteeksi varmistui Luulaja ja perinteinen ruskaretki tehdään tänäkin vuonna Leville. Matkojen hinnoista ja yksityiskohdista tiedotetaan teitä heti kaikilla kanavilla, kunhan saadaan loput yksityiskohdat hiottua. Olkaahan kuulolla!
Virkkarit ideoivat toimintaa ensi kesäksi, ajattelimme käydä rakastumassa kesäteatterissa Möljällä. Tästäkin tulee ihan piakkoin lisätietoa. Starin elokuvalippuja sekä uintilippuja tulee myyntiin keväällä, samoissa paikoissa teatterilippujen kanssa. Nämä virkistysliput ovat yksi suosituimmista ammattiosaston tarjoamista eduista.
Loppiaisen kunniaksi rupesimme ideoimaan jo ensi syksyn pikkujouluja, jottemme vaan myöhästy. Mielellämme kuulemme ideoitanne ja ajatuksianne tapahtumiin ja vapaa-ajan etuihin liittyen. Laittakaa viestejä täältä nettisivujen kautta.
Toivotamme riemukasta ja tapahtumarikasta reissuvuotta!
Tuula, Oivi ja Anna-Kaisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

We Want You

Olen aloittanut ammattiosastomme nuoriso- ja opiskelijavastaavana ja olen miettinyt, miten voisimme parantaa hyvinvointiamme rajallisin resurssein. Mielestäni hyvään elämään kuuluu työn lisäksi kulttuuria ja sivistystä - tarvitsemme sosiaalista kanssakäymistä ja uusia kokemuksia.   Kysynkin, onko sinulla tulossa taidenäyttely? Harrastatko valokuvausta, kuorolaulua? Vai onko bändisi keikalla Oulun seudulla? Järjestätkö dj-keikan, nukketeatteriesityksen, runonlausuntaillan? Olet iältäsi vanha, nuori tai keski-ikäinen, opiskelija tai pidempään töissä viihtynyt? Me haluamme tietää tapahtumastasi. Voimmeko miettiä yhteistyötä ja vaikka markkinoida tapahtumaasi? Ehkä voisimme tukea jäsentemme osallistumista kulttuuritapahtumaasi. Kerro meille - olkaamme vahvempia yhdessä!   Terveisin, Tommi Kallioniemi ( tommikall(at)outlook.com)

Pohteen ensimmäiset paikalliset sopimukset on allekirjoitettu!

  Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde käynnistyy tuota pikaa. Paljon on tehtynä valmisteluja erilaisissa kokoonpanoissa. Tehy ammattijärjestönä on myös paikallisesti osallistunut omalta osaltaan valmisteluihin. Historiallinen hetki oli eilen iltapäivällä, kun sain allekirjoittaa ensimmäiset paikalliset virka-ja työehtosopimukset hyvinvointialueelle Pohjois-Pohjanmaan julkisen sektorin ammattiosastojen valtuuttamana. Tehyn rekisteröityjen yhdistysten eli ammattiosastojen rakennetyöryhmä (RAKE) neuvottelee ja sopii isoissa muutostilanteissa, kuten työnantajan vaihdokset, työnantajan kanssa paikalliset virka- ja työehtosopimukset. Pohjois-Pohjanmaan ammattiosastojen kokous on 14.3.2022 antanut neuvotteluoikeudet Pohjois-Pohjanmaa RAKE-ryhmälle, koskien Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle siirtyvien, sote-sopimuksen piirissä olevien ammattiosastonsa jäsenten osalta. Rake-ryhmä on valinnut tehtävään keskuudestaan neuvottelijat, kolme pääluottamusmiestä ja yhden ammattiosaston

Tämä vuosi pakettiin: Huh, huh!

Pultti on voimavara. Kerron ensimmäisenä asian, jonka me kaikki jo tiedämme. Tämä vuosi on ollut varsin erikoinen. Yritän välttää eniten työssäni kuultuja termejä kamala, uuvuttava, kuormittava, sekava, raskas, epäoikeudenmukainen… Erikoisen siitä ovat tehneet varsin monet yhtä aikaa kuormittaneet asiat: korona, työtaistelu, Ukrainan sota, energiakriisi, hintojen nousu, kiihtyvä työvoimapula sekä organisaatiouudistuksemme sairaanhoitopiirissä. Loppuvuodesta turvattomuus alkoi jopa lisääntyä. Tietotulva uudistuksista liittyen hyvinvointialueelle siirtymisestä, palkanmaksun onnistumisesta sekä oman työpaikan tilanteesta huolestuttavat meitä kaikkia, toki eri asteisena. Olen havainnut, että osalla meistä on valtava kiire ottaa tilanne heti hallintaan ensimmäisen uuden sähköpostin tai intran tiedotteen kilahtaessa näkyviin. Se ei oikeasti ole kenellekään mahdollista. Varsinkin kun meillä itse kullakin on suoritettavana ensisijaisesti se ikioma perustehtävämme. Mutta kun suurin osa mei